• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    • Catalan Spanish
Si has oblidat el teu nom d'usuari entra la teva adreça de correu electrònic, al polsar el botó Enviar, el nom d'usuari s'enviarà a la teva adreça de correu.
Si has oblidat el teu nom d'usuari i la contrasenya, primer recupera el nom d'usuari, després la contrasenya. Per recuperar el nom d'usuari Introdueix l'adreça de correu electrònic, deixant el camp Nom d'usuari buit ,fes clic en el botó Enviar i se t'enviarà el teu nom d'usuari a la teva adreça. Una vegada fet això pots tornar aquí per recuperar la teva contrasenya.
Si has oblidat lacontrasenya però pots recordar el nom d'usuari, introduïu-lo a continuaciò juntament amb el correu electrònic, fes clic en el botó Enviar i rebràs en breu una nova contrasenya. Utilitza aquesta nova contrasenya per accedir al web.

Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

Contacte

Delegació de Barcelona

Rosellón nº 214 Esc.A 6-1
08008 Barcelona
Tel: 93 215 13 59 

Delegació de Girona

Poeta Marquina 9, 1r B
17002 Girona
Tel: 972 42 60 17


Twitter | Facebook | Linkedin |

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.