Imprimir aquesta pàgina
Diumenge, 06 Novembre 2016 13:01

Diseny de Sistemes de Intercanvi Geotèrmic

El GEOPLAT,  plataforma tecnològica espanyola de geotèrmica, ha preparat pels propers dies 23 i 24 de novembre a Barcelona una nova edició del curs de formació oficial de GEOTRAINET-Geoplat: DISSENY DE SISTEMES D'INTERCANVI GEOTÈRMIC.

COLGEOCAT col·labora en aquesta ocasió amb ICAEN -Institut Català d'energia-, ICGC - Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya - i UPC -Universitat de Catalunya-. El curs compta a més amb el suport de l'IDAE - Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia (Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme), IGME - Institut Geològic i Miner d'Espanya (Ministeri d'Economia i Competitivitat) i CEDEX - Centre d'Estudis i Experimentació d'Obres Públiques (Ministeri de Foment).
Aquesta formació oficial, que inclou els materials i el diploma acreditatiu oficial, està especialment adreçada a professionals de la climatització, l'enginyeria, l'arquitectura-edificació i les ciències de la terra, així com de les energies renovables i l'eficiència energètica.
 
Trobareu tots els detalls en el següent ENLLAÇ
 
Les inscripcions es poden gestionar a través del FORMULARI D'INSCRIPCIÓ.
 
Per a qualsevol dubte o consulta contactar amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Articles relacionats (per etiqueta)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.