• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Dijous, 22 Desembre 2016 17:30

    Curs geològic i miner per BURGOS

    CURS DE RECORREGUTS GEOLÒGICS, GEOGRÀFICS I AMBIENTALS PER LES TERRES DE BURGOS. Alhora, será un CURS DE RECORREGUTS CULTURALS

    CURS 172403 Curs de recorreguts geològics, geogràfics i ambientals per terres de Burgos

    DESCRIPCIÓ

    Curs intensiu de camp que es desenvoluparà per part de la província castellana de Burgos, amb la idea d´assolir un bon coneixement geològic d´aquests indrets de la península Ibèrica

    Els desplaçaments es faran en cotxes particulars. Les despeses de desplaçament i pernoctacions seran a càrrec dels participants. Cal portar calçat adequat i roba d'abric.

    El preu inclou l'assegurança en cas d'accident.

    Per a més informació 609540706 o <Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.> Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

    OBJECTIUS

    Coneixement de la geologia, i la geografia de les terres de Burgos

    CONTINGUTS

    Recorreguts per:

    - El projecte del geoparc de Las Loras

    - Zona petrolífera d’Ayulengo - Sargentes de La Lora

    - El cañon del riu Ebre

    - El cañon del riu Lobo

    - Ojo Gureña

    - Las Loras

    - La Laguna de Neira

    - Atapuerca

    - Museo de la Evolución Humana de Burgos

    - Sierra de la Demanda

    REQUISITS DE CERTIFICACIÓ

    Per obtenir la certificació caldrà assistir almenys a un 80% del curs i haver realitzat de manera satisfactòria les tasques d'aprofitament més amunt indicades.

    PROFESSORAT: Josep M. Mata, Jaume Vilaltella y Juan Carlo Utiel

    DIES: Del 9 (desplaçaments i parades pel camí) al 13 d abril. Total 30 h.

    PREU (inclou assegurança): col·legiats, 95 euros; no col·legiats, 175 euros El preu de 95 euros, trucant al CDL (93 317 0428) es aplicable als membres de SEDPGYM, SIGMADOT, AEPECT, GMM, COETGME

    NOTA IMPORTANT

    En acabar aquest curs, en farem un altre: CURS DE RECORREGUTS GEOLÒGICS, MINERS, MINERALÒGICS I CULTURALS PER BURGOS I LA RIOJA (SIERRA DE LA DEMANDA I SIERRA DE CAMEROS). Será fins al dia 16 d´abril. Es un curs del COLGEOCAT.

    En aquest, les persones inscrites al curs del CDL no tindran que pagar matrúcula. La resta, caldrà quepaguin una matrícula de 50 euros a SIGMADOS

    Properament, informarem ,és detalladament dels dos cursets, per separat

     

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.