• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Dimecres, 22 Març 2017 16:56

    Elearning: Fotogrametria i DRONs Destacats

    Convocatoria oberta.

    El COETGME ofereix als seus col·legiats d'acord amb els acords que el Consejo Superior tanca amb tercers  una formació per habilitació com a pilot de DRON amb l'especialitat de vol fotogrametric.

    Es tracta d'un curs preparat a la mida per als nostres professionals exercents, que inclou una part general per a l'obtenció del carnet de pilot oficial com estableix la normativa espanyola, per "pesos d'aparells professionals" (no de joguina) i una segona part, a continuació, aplicada a l'enginyeria "territorial" i adaptada a les nostres necessitats. El curs es troba en fase de llançament ja que posteriorment al nostre col·lectiu una proposta similar s'oferirà als companys dels col·legis d'Agrònom, Forestal, Obres Públiques i Topògrafs. D'acord amb això el nostre col·lectiu podrà beneficiar-se d'un interessant descompte.

    El Consejo Superior ha escollit una entitat formadora de la categoria i el prestigi de Wolter Kluver ESPANYA, SA amb la qual venim col·laborant fa anys amb els màster de PRL amb una gran acceptació entre els nostres companys. Es tracta com tots sabem d'una marca líder al mercat en formació que compta en aquesta ocasió amb AEROMEDIA, una empresa especialitzada en drons i capdavantera en el sector dels RPAS, que és la denominació tècnica dels drons professionals.

    Una gran innovació és el fet de disposar de pràctiques personalitzades de vol real amb un monitor per a cada dos alumnes. (Únic al mercat)
    Aquestes pràctiques estan previstes en diversos punts d'Espanya on es desplaçarien els professors amb els aparells, segons la concentració d'alumnes. La proposta provisional és Madrid, Saragossa, Lleó, Sevilla però queda oberta a qualsevol punt on hi hagi interessats suficients (6 alumnes).
    Cal tenir en compte que les àrees de navegació per a pràctiques s'han de disposar d'autorització governamental prèvia i que també es faran en explotacions mineres.

    És un curs de 70 hores (Elearning + presencial) i el seu preu de sortida 1.845 euros porta a més per a nosaltres un 20% de descompte a col·legiats que es queda en 1.476 euros.

    Advertir que no hi ha problemes de places ja que està previst que un cop es completin les ofertes es faria, si cal, una segona edició en breu.

    Esperem que l'esforç de les persones que han col·laborat en la preparació d'aquest curs es vegi compensat per l'interès dels nostres professionals.

    El disseny del curs està preparat per a posteriorment, un cop superat, poder optar a certificar per INGITE dins el programa de certificació de persones.

    Consulteu més detalls al document annex.

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.