• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    Accés al Col·legi

    Accés al col·legi

    La col·legiació és una eina pensada per la defensa de l’enginyer i l’enginyera, és un recolzament a la nostra professió. Estar col·legiat no només t’obre la porta a poder visar els projectes si no que t’obre un ventall de possibilitats en quan a vida professional. És un nexe entre tots els professionals i és el que ha de vetllar per que la nostra professió es mantingui viva. El col·legi vetlla per que la bona labor professional i la pràctica ètica del treball es constitueixi com un dels principis comuns pels que es basen els nostres estatuts.

    Pre-Col·legiació:

    Heu entrat a la pestanya que us dona un lligam directe a la vida de la nostra professió. La Pre-col·legiació us dona l’oportunitat d’entrar al col·lectiu, participar de les activitats, viure les jornades que s’hi organitzen, conèixer enginyers i enginyeres que estan en actiu, jubilats fins hi tot que no s’hi dediquen i d’aquesta manera poder palpar el que és el dia a dia d’un enginyer de mines a través de les vivències dels companys.

    FORMULARI ALTA DE PRE-COL.LEGIAT BAIXA DE PRE-COL·LEGIAT


    Tramitació de l’alta de col·legiat

    Per accedir al nostre col·lectiu caldrà que ompliu el següent formulari i compliu els següents requisits:

    1. Estar en possessió d’un títol universitari que habiliti per exercir la professió regulada d’enginyer tècnic de mines.
    2. Presentar original o fotocopia compulsada del títol o del resguard del títol i pagament de les taxes.
    3. Fotocopia del dni
    4. Dues fotografies carnet.
    5. Imprès adjunt complimentat i signat (només si la presentació és presencial).

    La documentació caldrà presentar-la a la seu del Col·legi a Barcelona, (presencialment o mitjançant correu certificat), presencialment a la Delegació del Col·legi a Girona, al Punt d’Informació de l’EPSEM o els següents camps.

    En qualsevol cas l’ALTA quedarà pendent de l’aprovació per part de la Junta.

    FORMULARI ALTA DE COL.LEGIAT

    Tramitació de la baixa de col·legiat

    Caldrà sol·licitar-ho per escrit al Col·legi omplint els camps corresponents o presentant el document signat a qualsevol de les seus o delegacions habituals del col·legi (consulteu abans horaris d’obertura).

    BAIXA DE COL·LEGIAT


    Directori de col·legiats

    Consulteu des d’aquí tots els companys que tenim al col·legi. Trobeu aquells que, per zona o especialitat, us interessi contactar.

    Trobareu Enginyers Tècnics de Mines, Graduats, tècnics habilitats per fer Plans d’Autoprotecció, tècnics Superiors en Prevenció de Riscos Laborals i especialistes en certificació energètica d’edificis.

    Seleccioneu segons àmbit i zona geogràfica i trobeu l’enginyer més adequat.

    DIRECTORI DE COL·LEGIAT

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.