Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  Funcionament Intern

  Funcionament Intern

  Una adequada i fluida gestió del Col·legi exigeix la distribució de obligacions i funcions i en virtut dels estatuts aprovats el Col·legi s’organitza en els següents organismes.

   

  LA JUNTA GENERAL

  La Junta General és l’òrgan suprem d’expressió de la voluntat del col·lectiu i està constituïda per tots els col·legiats/des que tenen el dret i el deure d'assistir amb veu i igualtat de vot.

  Es reuneix, com a mínim, 2 vegades l’any, una per semestre, tot i que també es pot reunir amb caràcter extraordinari a petició del Degà, la Junta de Govern o per petició expressa d’un terç dels col·legiats.

  Les seves decisions, es prenen pel principi majoritari dels assistents, i tots els col·legiats/des, assistents o no, tenen la obligació d’acatar els seus acords.

  D’entre les seves funcions principals, destaquen l’aprovació de la memòria anual i l’estat de comptes, dels pressupost pels següents exercicis, fixar la normativa electoral, aprovar les quotes col·legials, aprovació o modificació dels Estatuts del Col·legi, i en general totes aquelles competències no atribuïdes expressament a la Junta de Govern o als càrrecs col·legials.

   

   

  LA JUNTA DE GOVERN

  La Junta de Govern és l’òrgan executiu, de representació i administració del Col·legi.

  Està constituïda per el Degà, Vice-degà, Tresorer i Secretari i per 8 vocals, i tots ells son escollits per votació directa i secreta entre els propis col·legiats/des.

  Es reuneix, almenys cada quatre mesos, i les seves decisions es prenen per majoria simple de vots.

  A part de les funcions de representació dels interessos professionals, de l’administració del Col·legi i d’executar les decisions de la Junta General, també se’n ocupa de presentar estudis, informes i dictàmens per l’administració que ho sol·liciti, acordar l’exercici i interposició de recursos jurisdiccionals, regular i exercir les facultats disciplinàries, crear comissions i organitzar actes culturals, formatius, professionals, socials, etc.

   

  ELS MEMBRES ACTUALS DE LA JUNTA DE GOVERN

  Juan Ignacio Navarro Villanueva Degà Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Eduard Camara Zapata   Vicedegà Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Pedro Guerrero Saez   Secretari Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Tomàs Carbó Quintana Tresorer Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Lluís Sanmiquel Pera Vocal Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Narcís Picanyol Egea Vocal Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Marta Conchillo Solé  Vocal Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Luís Arenas Rodríguez Vocal Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Jose Manuel Valero Perez Vocal Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Modesto Sanchez-Hermosilla Aguilera Vocal Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

   

  LA JUNTA PERMANENT

  La Junta Permanent està formada per el Degà, el Vicedegà, el Tresorer i el Secretari, podent afegir-se qualsevol membre de la Junta de Govern, per a cada cas concret, amb veu i amb vot.

  Es reuneix, normalment amb caràcter setmanal per tractar els temes urgents que no poden esperar a la celebració d’una Junta de Govern, tot i que les decisions que es prenguin, posteriorment deuen ser ratificades per la pròpia Junta de Govern en la seva següent reunió.

   

  ELS MEMBRES DE LA JUNTA PERMANENT

  Juan Ignacio Navarro Villanueva Degà Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Eduard Camara Zapata   Vicedegà Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Pedro Guerrero Saez   Secretari Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Tomàs Carbó Quintana Tresorer Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

   

  DELEGATS TERRITORIALS

  Els Delegats territorials són els representants de la Junta de Govern a cada una de les províncies o comunitat de l’àmbit territorial del Col·legi, és a dir Girona, Tarragona, Lleida i les Illes Balears.

  Per tant, son escollits i nomenats directament per la pròpia Junta de Govern.

  S’integren doncs a les reunions que celebra la Junta de Govern, però al no ser membres electes democràticament d’entre els col·legiats, ho fan amb veu però sense vot.

   

  Jose Luís Munuera Blázquez  D. Girona  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Jose Antonio Lopez Vales D. Tarragona  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Josep Maria Virgili  D. Lleida  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Natalia Sansó  D. Balears  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Company en Pre-col·legiació  EUPM Manresa  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

   

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

  ÀREES DE TREBALL

  Davant la gran quantitat de temes diversos que la Junta de Govern ha de tractar, cal organitzar les tasques en diverses Àrees de Treball. Aquestes àrees de treball poden canviar en el temps en funció de les necessitats que hi hagi. Les solen dirigir i formar membres de la Junta de Govern, tot i que estan obertes a tots els col·legiats/des que hi vulguin col·laborar en qualsevol d’elles.


  - ÀREA DE FORMACIÓ I PLANIFICACIÓ PROFESSIONAL

  Lluís Sanmiquel Pera

  Eduard Cambra Zapata

  Narcís Picanyol Egea

  Jose Antonio Lopez Vales (col·laborador) 

   

   - ÀREA DE COL·LEGIACIÓ I UNIVERSITATS

  Lluís Sanmiquel Pera 

  Eduard Cambra Zapata

   

  - ÀREA DE COMUNICACIÓ I INFORMÀTICA

  Narcís Picanyol Egea

  Luís Arenas Rodríguez

  Marc Vallory Segués (col·laborador) 

   

  - ÀREA INSTITUCIONAL

  Juan Ignacio Navarro Villanueva 

  Eduard Cambra Zapata

   

  - ÀREA SERVEIS AL COL·LEGIAT

  Eduard Cambra Zapata
  César Iglesias Català  (col·laborador)
  Julián Sanchez Hermosilla (col·laborador)

   

  - ÀREA SOCIAL

  Juan Ignacio Navarro Villanueva

  Fernando Naharro 

  Modesto Sanchez Hermosilla

   

  pdfESTATUTS 08/2017

  pdfRÈGIM ELECTORAL

  pdfCODI DEONTOLÒGIC

  pdfREGLAMENT D'HONORS I DISTINCIONS

   

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.