• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    Funcionament Intern

    Una adequada i fluida gestió del Col·legi exigeix la distribució d'obligacions i funcions i, en virtut dels estatuts aprovats, el Col·legi s’organitza en els següents organismes.

     

    LA JUNTA GENERAL

    La Junta General és l’òrgan suprem d’expressió de la voluntat del col·lectiu i està constituïda per tots els col·legiats/des que tenen el dret i el deure d'assistir amb veu i igualtat de vot.

    Es reuneix, com a mínim, 2 vegades l’any, una per semestre, tot i que també es pot reunir amb caràcter extraordinari a petició del Degà, la Junta de Govern o per petició expressa d’un terç dels col·legiats.

    Les seves decisions es prenen pel principi majoritari dels assistents, i tots els col·legiats/des, assistents o no, tenen l'obligació d’acatar els seus acords.

    D’entre les seves funcions principals, destaquen l’aprovació de la memòria anual i l’estat de comptes, els pressupost pels següents exercicis, fixar la normativa electoral, aprovar les quotes col·legials, aprovar o modificar els Estatuts del Col·legi, i en general totes aquelles competències no atribuïdes expressament a la Junta de Govern o als càrrecs col·legials.

     

     

    LA JUNTA DE GOVERN

    La Junta de Govern és l’òrgan executiu de representació i administració del Col·legi.

    Està constituïda per el Degà, Vicedegà, Tresorer i Secretari i per 8 vocals, tots ells escollits per votació directa i secreta entre els propis col·legiats/des.

    Es reuneix almenys cada quatre mesos, i les seves decisions es prenen per majoria simple de vots.

    A part de les funcions de representació dels interessos professionals, de l’administració del Col·legi i d’executar les decisions de la Junta General, també se’n ocupa de presentar estudis, informes i dictàmens per l’administració que ho sol·liciti, acordar l’exercici i interposició de recursos jurisdiccionals, regular i exercir les facultats disciplinàries, crear comissions i organitzar actes culturals, formatius, professionals, socials, etc.

     

    ELS MEMBRES ACTUALS DE LA JUNTA DE GOVERN

    Juan Ignacio Navarro Villanueva Degà Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
    Eduard Càmara Zapata   Vicedegà Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
    Pedro Guerrero Sáez   Secretari Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
    Tomàs Carbó Quintana Tresorer Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
    Marta Conchillo Solé  Vocal Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
    Lluis Sanmiquel Pera Vocal Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
    Narcís Picanyol Egea Vocal Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
    Luís Arenas Rodríguez Vocal Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
    José Manuel Valero Pérez Vocal Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
    Maria Teresa Yubero de Mateo Vocal Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

     

    1 dega2 vicedega3 secretari4 tresorer5 Marta6 Sanmiquel7 Narcs8 arenas9 valero10 Tere11 Belen12 Vales13 Virgili14 Julian  

    LA JUNTA PERMANENT

    La Junta Permanent està formada pel Degà, Vicedegà, Tresorer i Secretari, podent afegir-se qualsevol membre de la Junta de Govern, per a cada cas concret, amb veu i vot.

    Es reuneix, normalment amb caràcter setmanal, per tractar els temes urgents que no poden esperar a la celebració d’una Junta de Govern. Tot i que les decisions que es prenguin, posteriorment hauran de ser ratificades per la pròpia Junta de Govern en la següent reunió.

     

    ELS MEMBRES DE LA JUNTA PERMANENT

    Juan Ignacio Navarro Villanueva Degà Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
    Eduard Càmara Zapata   Vicedegà Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
    Pedro Guerrero Sáez   Secretari Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
    Tomàs Carbó Quintana Tresorer Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

     

    DELEGATS TERRITORIALS

    Els Delegats territorials són els representants de la Junta de Govern a cada una de les províncies o comunitat de l’àmbit territorial del Col·legi, és a dir Girona, Tarragona, Lleida i les Illes Balears.

    Per tant, són escollits i nomenats directament per la pròpia Junta de Govern.

    S’integren doncs a les reunions que celebra la Junta de Govern, però al no ser membres electes democràticament entre els col·legiats, ho fan amb veu però sense vot.

     

    Belén Prado D. Girona  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
    Jose Antonio López Vales D. Tarragona  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
    Josep Maria Virgili  D. Lleida  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
    Julián Caldes Bauza D. Balears  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
    Roger Gaona  EPSEM Manresa  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

     

    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

    ÀREES DE TREBALL

    Davant la gran quantitat de temes diversos que la Junta de Govern ha de tractar, cal organitzar les tasques en diverses àrees de treball. Aquestes àrees poden canviar amb el temps, en funció de les necessitats que hi hagi. Les solen dirigir i formar membres de la Junta de Govern, tot i que estan obertes a tots els col·legiats/des que vulguin col·laborar en qualsevol d’elles.

    - ÀREA DE FORMACIÓ
    Jose Antonio López Vales Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
    Maria Teresa Yubero de Mateo Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
       

     

     

     

     

     - ÀREA DE SERVEIS
    Lluís Sanmiquel Pera       Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
    Luís Arenas Rodríguez      Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
     Marta Conchillo Solé                             Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

     

     

     

     

     - ÀREA ECONÒMICA
     Narcís Picanyol Egea                     Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
    José Manuel Valero Pérez                           Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
       

     

     

     

     

    pdfESTATUTS 08/2017

    pdfRÈGIM ELECTORAL

    pdfCODI DEONTOLÒGIC

    pdfREGLAMENT D'HONORS I DISTINCIONS

     

    La informació d'aquest portal de transparència està revisada a desembre de 2021 

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.