• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    Publicitat i comunicació

    Publicitat i comunicació

    El nostre col·legi ofereix la oportunitat a companys, empreses i administracions la possibilitat de beneficiar-se de la posició preferencial en el sector miner que la nostra capacitat informativa permet. D’acord amb això i després d’estudiar diferents opcions el col·legi proposa per a qui li pugui interessar diferents formes de col·laboració;

    Integració de publicitat als mitjans comunicatius principals del col·legi, com per exemple;

    - Banner mòbil a l’encapçalament de la web durant un any.

    - Banner fix a la portada de la web durant un any.

    - Banner fix a la secció BORSA DE TREBALL, o altres seccions d'alt interès.

    - Publicitat a tots els enviaments informatius des del col·legi durant un mes ( + de 5000 correus al mes, excepte agost i desembre amb més de 2500). 

    - Altres formules

    Patrocini d’actes, jornades, campanyes comunicatives, convenis de col·laboració, distribució de informació recomanada des del col·legi als companys, publicitat als continguts audiovisuals, provisió de formadors, eines, equips o espais, descomptes i avantatges específics als nostres companys en lloguers i compra d'equips, beques, patrocinis, publicitat al material lectiu preparat per les accions formatives, distribució de material publicitari,....

    Si és del vostre interès ampliar informació poseu-vos en contacte amb nosaltres als correus electrònics Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

    Els companys o empreses registrades que vulguin participar en una acció publicitària es beneficiaran d’interessants descomptes. Consulteu.

     

    Impacte de la publicitat

    La publicitat invertida en els mitjans del nostre col·legi és una inversió d'èxit assegurat si el public objectiu de la campanya són els propis professionals del col·legi, les empreses del sector extractiu, constructor i energètic i axí com les associacions i gremis dels sector relacionats, la universitat i l'administració pública doncs tots ells troben aquí continguts d'interès i actualitat pel seu treball diari.

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.