Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  Borsa de Treball

  Publicación Sector Zona Lloc de treball Perfil Salari
  12/04/2021 Obres públiques ARAGON DIVERSAS OBRAS INGENIERO TECNICO DE MINAS Informació
  per Col.legiats

  PERVOLOBRAS,S.L, empresa especializada en la realización de voladuras a cielo abierto e interior y voladuras especiales. Busca ingeniero técnico de minas para realizar las labores que son propias de un ingeniero técnico y artillero en nuestras obras de voladuras, principalmente en el territorio de la Comunidad Autónoma de Aragón. Se valorará experiencia.

  BUSCAMOS UNA PERSONA DINAMICA, CON CAPACIDAD DE ADAPTACIÓN PARA LA REALIZACIÓN DE VOLADURAS EN DIFERENTES OBRAS TANTO A CIELO ABIERTO COMO EN TUNELES. SE VALORARÁ EXPERIENCIA

  Enviar CV - Només usuaris col.legiats

  23/04/2021 Enginyeria Madrid Grau Enginyer de Grau Superior Informació
  per Col.legiats

  con fecha 29 de marzo de 2021 se ha abierto la convocatoria para cubrir 1 plaza de Técnico Superior (Ingeniería de Grado Superior) en la Fundación de la Energía de la Comunidad de Madrid. Puede consultar la misma a través de nuestra página web https://www.fenercom.com/empleo-convocatorias-abiertas/.

  https://www.fenercom.com/empleo-convocatorias-abiertas/

  Enviar CV - Només usuaris col.legiats

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.