Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  Activitats del sector

  image.png
   
  A través d'aquesta jornada es donarà  a conèixer l'estat actual en l'autoconsum i es farà un repàs de la normativa i la tramitació.
  Dijous 28 de novembre a les 10 h

   

  PROGRAMA:
  Joan Carlos Novella. 
  Inspector dels Serveis Territorials a Girona Departament d'Empresa i Coneixement
  • Situació actual de l'autoconsum
  • Nou RD 244/2019
  Jordi Agustí Garcia. Gestión de connexiones d'Endesa Distribución
  • Tràmits d'accés i connexió
  Valentí Romanos. Responsable oficina Gestió Empresarial de Girona dels Serveis Territorials d'Empresa i coneixement de la Generalitat de Catalunya a Girona
  • Com tramitar electrònicament els formularis d'autoconsum
  Inici 28/11/2019
  Finalització 28/11/2019
  Inici del període d'inscripció 15/11/2019
  Fi del període d'inscripció 27/11/2019

  El proper dia 29 de novembre, l'ICGC acollirà la primera jornada tècnica de la col·lecció “GeoEnergia a Catalunya”. Aquesta jornada se centrarà en els sistemes d’autoconsum d’alta eficiència i, específicament, en les instal·lacions híbrides que combinen energia solar i energia geotèrmica. Aquestes instal·lacions són clau en la transició energètica i en la lluita contra el canvi climàtic.

  Inici 29/11/2019 09:00
  Finalització 29/11/2019 14:00

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.