• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Dijous, 26 Mai 2016 10:36

    Google Street View ofereix la primera visita virtual a l'interior d'una mina

    Dijous, 16 Maig 2016

    El Pozo Sotón, propietat d'Hunosa i ubicat al municipi asturià de San Martín del Rei Aurelio, s'ha convertit en la primera explotació minera del món que ofereix una visita virtual al seu interior gràcies a les fotografies de 360 ​​graus preses per Google Steet View .

    Gràcies a aquest projecte posat en marxa per la hullera pública, els usuaris podran accedir a través dels seus terminals a l'interior de la mina i baixar a una profunditat de gairebé 600 metres.

    La col·lecció d'imatges preses pel fotògraf acreditat per Google Street View Ramón Jiménez permet moure per l'interior de la mina i accedir a la gàbia en la qual baixaven els miners al tall per baixar a la desena galeria, situada a 580 metres de profunditat.

    L'usuari pot observar amb tot detall el taller de picadors, el tren miner i avançar al llarg d'un quilòmetre de galeria de l'explotació, sense activitat extractiva des del 2014.

    A la presentació d'aquesta iniciativa, la presidenta d'Hunosa, María Teresa Mallada, ha destacat que es tracta d'una nova forma de promocionar el gran patrimoni de l'empresa minera que a més reflecteix la pròpia transformació de la pròpia hullera, cada vegada amb més presència a internet ia les xarxes socials.

    Aquesta iniciativa complementa el projecte turístic de visites guiades posat en marxa per Hunosa fa menys d'un any a aquest mateix pou miner, en el qual els visitants, abillats amb botes, granota, casc i llum poden baixar fins als 600 metres de profunditat per accedir a les entranyes de la mina.

    https://www.icoitma.com/noticia-detalle.php?recordID=981

    Font: www.elperiodico.com

    Més en aquesta categoria: Cinc coses que cal saber sobre el liti »

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.