Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  ACTUALITAT

  Divendres, 07 Octubre 2016 17:34

  IV CONGRÉS INTERNACIONAL DE GEOLOGIA I MINERIA AMBIENTAL PER AL DESENVOLUPAMENT I L'ORDENAMENT DEL TERRITORI

  Els dies 14, 15 i 16 d'octubre el GEOPARC de la MOLINA – ALTO TAJO i SIGMADOT organitzen el IV Congrés Internacional de geologia i Mineria pel Desenvolupament i l’Ordenament Territorial.

  Aquest acte contindrà recorreguts geològics per la zona encapçalats per especialistes reconeguts i les exposicions de les solucions adoptades en casos reals, la implantació de geoparcs, la gestió que se’n fa i els beneficis que se n’extrauen, els rendiments turístics, presentació de candidatures a nous geoparcs i altres aspectes al voltant dels geoparcs i la seva gestió.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Propers events


  8º Jornada Tècnica Minera

  18/11/2020 09:15
  Categorias de Activitats:  Formació | Activitats del sector  | Noves tecnologies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.