• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Diumenge, 11 Desembre 2016 14:24

    Alta telemàtica de col·legiat

     Tutorial per iniciar el tràmit d'alta de forma telemàtica al Col·legi.

    Al peu de la web, dins de l'apartat ACCESSOS, hi ha l'enllaç al formulari que caldrà omplir per sol·licitar l'alta.

    També hi podeu accedir a través d'aquí.

    Captura01

     

    Un cop s'accedeix al formulari es pot veure que aquest està plantejat en tres espais diferents;

    1- Informació

    En aquest punt hi ha la informació de caracter personal bàsica amb la que hom demana l'alta. El formulari valida el nom d'usuari que un escull per tal d'accedir al web i comprova alhora que s'omplen els camps mínims. Aquí queden recollides les dades mínimes bàsiques necessàries per sol·licitar l'alta.

    (*) Dada indispensable.

    (i) Informació explicativa del camp.

     

    Captura02

     

    NO PERDEU LES DADES D'USUARI I CONTRASENYA, seràn les que utilitzareu per accedir al web un cop estigueu col·legiats.

     

    2 - Titulacions i formació

    En aquesta pestanya es recull la informació relativa al CV  formatiu de l'interessat. Donada la necessitat ineludible de verificar els titols per part del col·legi la part relativa a titulacions no és editable pel col·legiat. La part relativa a "perit" i a "eficiència energètica" si.

    D'altra banda, s'ha preparat un espai on el col·legiat es pot oferir al col·legi com a formador en les materies que en sigui especialista. Així si el COETGME, un moment donat, organitza una formació d'aquest àmbit sàpiga quins col·legiats poden participar. També es disposa un espai perquè el col·legiat marqui els àmbits on considera que necessita formació i el col·legi ha de/ pot oferir.

    Aquests no són camps indispensables però sí molt interessants ja que poden ser font de més d'una feina; fixeu-vos també que el directori de col·legiats està relacionat amb les dades que disposa la plataforma dels seus col·legiats.

     

    Captura03

     

     3 - Empresa actual

    Espai on el col·legiat pot oferir-se a ell mateix i a la seva empresa.No indispensable per l'alta però molt interessant; el web ofereix un banc d'empreses amb enginyers miners per consulta de tots els visitants.

     

    Captura04

     

    Un cop omplerts els camps del formulari es clica el botó ENVIAR i la web mostra un missatge de benvinguda que, abans d'iniciar cap procés, es demana que es confirmi la veracitat de les dades ofertes pel sol·licitant a través de la verificació del correu electrònic.

     

    CapturaB

     

    El correu electrònic enviat és com el que mostra la fotografia i en ell es demana i s'informa;

    1- Que es segueixi l'enllaç de verificació

    2- Que s'aporti, personalment o per missatger, la informació relativa a titols que hom disposa i que avalen la petició del sol·licitant.

     

    CapturaC

     

    Un cop verificat el compte de correu electrònic ofert la web entrega un missatge de confirmació i recorda de la necessitat de presentar el títol universitari de forma presencial al Col·legi.

     

    CapturaD

     

    Un cop presentada i validada la documentació, el col·legi activa el perfil d'usuari a la web i aquest reb un correu de benvinguda.

     

    CapturaE

     

    Les dades d'accés a la web seran les que en el moment de omplir el formulari, hom va indicar. NO LES PERDEU.

    En qualsevol cas i si heu de recuperar-les sapigueu com fer-ho consultant l'article següent;

    Accés pels col·legiats a la web del COETGME

     

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.