Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  ACTUALITAT

  Dimecres, 05 abril 2017 09:53

  Presentació COETGME a l'escola de camins

  Segones jornades de l'escola de camins.

  El dia 4 d’abril, la Delegació d’Alumnes de l’Escola de Camins (DAEC) va convidar al Col·legi  a participar en les segones jornades d’Escola, juntament amb els Col·legis d’Obres Públiques i Camins. En aquesta Escola s’imparteix el Grau en Enginyeria Geològica que dona accés a la professió regulada d’Enginyer Tècnic de Mines en l’especialitat de Prospeccions i Sondejos.

  Durant la Jornada, el nostre Degà Juan Ignacio Navarro va exposar als alumnes els avantatges de la precol.legiació i col·legiació, així com els serveis que ofereix el Col.legi. També es va projectar el vídeo de promoció que es va presentar durant les festes de Santa Bàrbara de 2016. Al vestíbul de l’edifici que acull la sala d’actes, es va habilitar un espai, on la responsable del punt d’informació de l’EPSEM, la pre-companya Nor Sidki, va atendre als alumnes d’Enginyeria Geològica que van mostrar interès per pertànyer al nostre Col·legi. Molts alumnes varen mostrar interès i finalment sis alumnes van presentar la seva sol·licitud durant la jornada.

   

  camins022017

   

  El company Santi Olalla va fer una xerrada amb el títol de “Coneixements i aplicacions de l’Energia Geotèrmica”, que va tractar  conceptes bàsics d’aquesta energia com ara els tipus de terrenys on s’usa,  les característiques tècniques que han de tenir, les diferents tècniques de perforació que hi ha, els diversos sistemes de captació, així com els avantatges i beneficis respecte altres sistemes d’energies renovables. 

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Propers events

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.