Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  ACTUALITAT

  Dilluns, 24 abril 2017 14:19

  Junta General de Col·legiats

  Nota de premsa.

  El passat dia 21 d'abril el Col·legi d'Enginyer Tècnics i Grau de Mines de Calatulnya i Balears va celebrar la Junta General ordinària a la seva seu d'Av Roma. L'assistència va ser molt nombrosa pel que agraïm als companys la seva presència en ella.
  Cal destacar l'aprovació per unanimitat de la modificació dels estatuts i un nou règim intern després d'un debat en el qual diversos companys van aportar noves idees. També i entre molts altres aspectes, el nostre Degà Sr. Navarro, va convidar a tots els presents i resta de companys als actes que s'oferiran el proper dia 5 amb motiu de la reunió del Consell Superior que se celebrarà a Barcelona on tenim la seu del nostre col·legi. El Secretari, sr. Càmara, va destacar el notable increment de nous col·legiats que s'han donat d'alta en el present any, així com l'augment de pre-col·legiacions en el mateix termini. En aquest sentit es va fer entrega de pins del col·legi a alguns dels nous companys.

   

  Unknown.jpeg

   

  Durant la mateixa es van dur a terme proves amb l'equip de videoconferència facilitat per LOGITECH en motiu del conveni de col·laboració que el COETGME ha tancat amb ells. 

   

  Unknown-5.jpeg

   

  La Junta va acabar amb una crida a tots els col·legiats perquè col·laborin amb el nostre col·legi per portar a bon terme les transformacions que s'estan succeint.

   

  Unknown-2.jpeg

   

  Unknown-3.jpeg

   

   

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Propers events


  8º Jornada Tècnica Minera

  18/11/2020 09:15
  Categorias de Activitats:  Formació | Activitats del sector  | Noves tecnologies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.