• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Divendres, 28 abril 2017 17:33

    Geoquímica ambiental

    Una eina per conèixer la qualitat del nostre entorn.

    El dimarts 30 de maig de 2017 l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) acollirà la jornada “Geoquímica ambiental . Una eina per conèixer la qualitat del nostre entorn".

    L’objectiu de la mateixa és debatre sobre l’estat de l’art de la geoquímica ambiental a Catalunya i a identificar possibles actuacions de futur en aquesta branca de les Ciències de la Terra.

    La jornada s’adreça a tots aquells professionals de l’administració, del món empresarial i de l’àmbit acadèmic interessats en la geoquímica i la seva aplicació en la caracterització i la gestió de la qualitat del nostre entorn.

    Tipus d'activitat:Jornada

    Organitzat per:ICGC / COLGEOCAT

    Dates:dimarts, 30 / maig / 2017

    Lloc:Seu ICGC. Parc de Montjuïc s/n. Barcelona

    Horari:De 9:30 a 14 h.

    Preu:GRATUÏT.

    IMPRESCINDIBLE INSCRIPCIÓ PRÈVIA

    Més informació: www.icgc.cat/Jornada

    Es lliurarà un exemplar de la monografia tècnica Geoquímica ambiental a Catalunya. Recull d’articles a tots els assistents, publicada per l'ICGC, en la qual han participat un total de 65 especialistes i que inclou un recull de 22 articles sobre l’aplicació de la geoquímica ambiental.

    Inscripcions al web de l’ICGC

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.