Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 11 Mai 2017 22:43

Fira Hi-Tech

Actes de la 1a HiTech a Manresa

La setmana passada va ser una setmana molt intensa pel nostre Col·legi i els nostres representants van fer mans i mànigues per poder assistir i participar a tots els actes que s’havien organitzat.

El Dimecres al matí, l’exitosa Jornada sobre el Nou Reglament d’Explosius, a la tarda del mateix Dimecres l’Acte Acadèmic dels nous titulats de l’Escola de Camins i el Divendres a la tarda, la benvinguda als membres del Consejo General de Col·legis Oficials d’Enginyers Tècnics i Graus de Mines i Energia, que per primera vegada es reunia a Barcelona i la Taula Rodona que amb aquest motiu es va organitzar a la seu del ICGC.

Però el que us volem explicar aquí, per si tot això no fos prou, és la participació del nostre Col·legi en els Actes que durant tot el dimecres (3 de maig) i el dijous (4 de maig) van tenir lloc amb ocasió de la Primera Fira Hi-Tech en l’aprofitament i excavació de recursos naturals, organitzada per la EPSEM, amb la col·laboració entre moltes altres entitats del nostre Col·legi, i sobre la que aquests darrers dies hem anat informant.

Així, durant el dimecres dia 3, a la seu de la EPSEM, es van dur a terme diferents exposicions i demostracions reals de l’alta tecnologia aplicada a màquines, sistemes i processos innovadors i materials, realitzades per nombroses empreses molt properes al sector i al nostre Col·legi. Al llarg del primer dia de la Fira, diversos membres de la nostra Junta de Govern van participar activament en el transcurs de la jornada.

Tanmateix, el dijous 4, a la pedrera de La Falconera de l’empresa Promsa del Grup Industrial Molins, va tenir lloc la segona jornada de la Fira Hi-Tech, amb demostracions reals de diferents tipus de maquinària pesada per excavació, perforació, sondatges, i un llarg etcètera, finalitzant amb una voladura real que podeu veure en el següent enllaç:

El nostre Secretari, juntament amb el nostre Degà, van assistir a la Jornada i l’Acte de Cloenda que va tenir lloc a les mateixes instal·lacions, i que van comptar amb la presència de la Vicerectora de Transferència de Coneixement de la UPC, Sra. Esther Real.

Des d’aquí volem felicitar la magnífica feina feta pels organitzadors de la Fira, especialment al Professor Josep Font per la seva tasca i encoratjar a tota la UPC, i especialment a la EPSEM, a que aquesta sigui la primera d’una llarga edició de Fires Hi-Tech.

Imagen 088987.png

Foto de família de l’Acte de cloenda. D’esquerra a dreta, Jaume Puig (Gerent del Gremi d’Àrids de Catalunya, Juan Ignacio Navarro (Degà del COETGME), Esther Real (Vicerectora de Transferència de Coneixement de la UPC), Carles Raich (Director General de Promsa), Josep Font (professor de la EPSEM) i Eduard Cámara (Secretari del COETGME).

Articles relacionats (per etiqueta)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.