• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Divendres, 02 Juny 2017 16:52

    La responsabilitat dels accidents laborals a les obres

    Dimecres 14 de juny a les 17h

    El CAATEEB, en el marc del Congrés de les Professions de la Intercol·legial ha ortganitzat la SESSIÓ SOBRE LA RESPONSABILITAT DELS ACCIDENTS LABORALS EN LES OBRES el proper dimecres 14 de juny a les 17h. en la seu del Col·legi d'Aparelladors al c/ Bon Pastor, 5 (sala d’actes)

    Es tracta d’una sessió informativa sobre la responsabilitat derivada dels accidents laborals en obres, que afecta als tècnics, com a directors facultatius, coordinadors de seguretat i salut, caps d’obra i altres funcions. En particular, es presentarà el nou barem per calcular les indemnitzacions per lesions personals i morts, que pot comportar un encariment d’aquestes, a càrrec de Sergi Mercé, advocat penalista expert en construcció.  A més, es comptarà amb representants de l’Institut Català de Seguretat i Salut Laboral, de la Inspecció de Treball i del Gremi dels Constructors.

     

     Data: Dimecres 4 de juny a les 17h

    Horari: 17h – 13:30h 

    Lloc: Sala d’actes de la seu del Col·legi d'Aparelladors al c/ Bon Pastor, 5, Barcelona.

    Organitza: CAATEEB

     

    Enllaç al programa;

    https://www.apabcn.cat/ca_es/agenda/Pagines/Sessio-de-debat-sobre-accidents-laborals.aspx

     

    Inscripcions: 

    L’assistència és gratuïta però cal inscriure’s en línia mitjançant el formulari que els interessats trobaran en el mateix programa de la sessió.

     

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.