Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  ACTUALITAT

  Dissabte, 16 Setembre 2017 10:02

  Activitats amb descompte Destacats

  Col·legia't i beneficia-te'n!

   Formar part d'un col·legi és, més enllà d'un requisit legal per l'exercici de les professions regulades, és accedir a espai de coneixement i avantatges que en cap altre lloc es poden aconseguir.

  En aquests moments, els sectors de la construcció i el sector ambiental tenen planificades activitats on els col·legiats del COETGME poden accedir amb interessants descomptes econòmics.

  Cliqueu en cadascuna de les activitats per accedir a la fitxa de l'activitat on trobareu informació al respecte de la mateixa i de com aconseguir els descomptes.

   

  - Experiències LEAN a l'ITEC. 5 d'octubre. Barcelona.

  Fòrum deconstrucció. 27 de setembre. Madrid.

  Fòrum de la Restauració Ecològica. 2 i 3 de novembre. Madrid.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Propers events


  8º Jornada Tècnica Minera

  18/11/2020 09:15
  Categorias de Activitats:  Formació | Activitats del sector  | Noves tecnologies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.