Catalan Spanish
  • 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com

    ACTUALITAT

    Dimarts, 26 Setembre 2017 15:57

    Cal visar, però, per què? Destacats

    Circular informativa

    El Consell Superior de Col·legis d'Enginyers Tècnics i Graduats ha preparat un dossier informatiu on exposa les avantatges del visat col·legial més enllà de les obligacions mínimes exigides per la llei actual i les pautes que emanen de la Directiva Europea de Serveis.

    Tan el company exercent, com l'empresa que l'emplea, així com el client i l'administració competent són agents als quals, d'una manera o altra, els beneficia la supervisió del treballs elaborats per l'Enginyer Tècnic o Graduat. Descubriu de quina manera beneficia el visat col·legial a la vostra feina diaria a la circular

     

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.