Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  ACTUALITAT

  Dimarts, 13 Febrer 2018 12:18

  Formació Ambiental

  Conveni amb el COAMB

   El nostre col·legi ha tancat un acord amb el Col·legi d'Ambientòlegs per mitjà del qual podem optar a les formacions que organitzen a un preu reduit.

  Per poder beneficiar-se de l'acord cal que us poseu en contacte amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us idicarem com fer-ho.

  En aquests moments en cartera ofereixen entre d'altres;

   

  Píndola de medi ambient: com fer un Estudi d'Impacte Ambiental

  Amb el nou format de “Píndoles de medi ambient” des del COAMB pretenem oferir-vos continguts molts pràctics que aportin solucions  a qüestions que heu d’afrontar en el vostre dia a dia professional.
  En aquest cas, de la mà d’un expert que treballa directament sobre el terreny, aquesta sessió us aportarà els coneixements bàsics per afrontar amb seguretat la realització d’un estudi d’impacte ambiental. Aquesta píndola serà d’utilitat per aquells recent titulats/ades que encara no hagin realitzat estudis d’impacte ambiental així com professionals que faci temps que no s'hi han dedicat i volen refrescar conceptes.

  27 de febrer
  De 16 a 18 h

  Barcelona

  (descompte 14 %)
  Més informació

   

  Curs d'Avaluació Ambiental Estratègica  

  Aquesta formació de 12 hores està enfocada a la vessant més pràctica de l’avaluació ambiental de plans i programes.

  S’hi tractaran primer alguns dels vectors ambientals que juguen un paper més rellevant en el procediment d’avaluació ambiental (conservació de la biodiversitat, aspectes paisatgístics, adaptació al canvi climàtic) i posteriorment es treballarà l’anàlisi d’alternatives. Finalment, s’il·lustraran els conceptes i eines exposades durant el curs mitjançant diversos casos pràctics.

  5, 12 i 20 de març
  De 9:30 a 14 h
  Barcelona

  (160€ pels nostres col·legiats)

  Més informació

  Més en aquesta categoria: « Formació Ambiental Formació del CETIG »

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.