• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Dimarts, 27 Febrer 2018 13:09

    Ubicació formació de reciclatge pel DF

    Convocatòria 21/03/2018

    L'activitat formativa "reciclatge per Directors Facultatius" es durà a terme al massís del Garraf;  a la pedrera "Cal Tita" de SODIRA ROCAS INDUSTRIALES.

    No obstant l'anterior i vistes les inscripcions i consultes rebudes, el col·legi està estudiant obrir una segona convocatòria a la provincia de Girona.

    Així doncs, si ets un col·legiat que t'interessa gaudir d'aquesta acció i alhora prefereixes fer-ho a Girona, inscriu-te i ens ho comuniques posteriorment per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

    En els propers dies ampliarem la informació al respecte de la segona convocatòria.

     

     

     

    Per ampliar informació;

    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

    Fitxa del curs i inscripcions aquí

     

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.