• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Dimecres, 28 Febrer 2018 13:14

    Com fer un estudi d'impacte ambiental

    Posposat fins el 13/03/2017

    Si encara no us heu inscrit esteu a temps de fer-ho doncs per raons meteorològiques s'ha posposat aquesta activitat fins el dia 13 de març.

     

    Píndola de medi ambient: com fer un Estudi d'Impacte Ambiental

    Amb el nou format de “Píndoles de medi ambient” des del COAMB pretenem oferir-vos continguts molts pràctics que aportin solucions  a qüestions que heu d’afrontar en el vostre dia a dia professional.
    En aquest cas, de la mà d’un expert que treballa directament sobre el terreny, aquesta sessió us aportarà els coneixements bàsics per afrontar amb seguretat la realització d’un estudi d’impacte ambiental. Aquesta píndola serà d’utilitat per aquells recent titulats/ades que encara no hagin realitzat estudis d’impacte ambiental així com professionals que faci temps que no s'hi han dedicat i volen refrescar conceptes.

    27 de febrer

    13 de març

    De 16 a 18 h

    Barcelona

    (descompte 14 %)
    Més informació

     

    Altres activitats del COAMB que us poden interessar;

    Curs d'Avaluació Ambiental Estratègica  

    Aquesta formació de 12 hores està enfocada a la vessant més pràctica de l’avaluació ambiental de plans i programes.

    S’hi tractaran primer alguns dels vectors ambientals que juguen un paper més rellevant en el procediment d’avaluació ambiental (conservació de la biodiversitat, aspectes paisatgístics, adaptació al canvi climàtic) i posteriorment es treballarà l’anàlisi d’alternatives. Finalment, s’il·lustraran els conceptes i eines exposades durant el curs mitjançant diversos casos pràctics.

    5, 12 i 20 de març
    De 9:30 a 14 h
    Barcelona

    (160€ pels nostres col·legiats)

    Més informació

    Més en aquesta categoria: « Jornada FENERCOM Formació Ambiental »

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.