Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 07 Març 2018 09:03

El coetgme aconsegueix una subvenció Destacats

Formació per DF en extractives d'exterior

El desembre del l'any 2017 el COETGME va presentar una memòria a la DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA ENERGÈTICA i MINES del Ministeri d'Indústria, Turisme i Agenda Digital d'acord a la convocatòria oberta d'acord amb la "ORDRE IRT/2271/2015, de 28 d'octubre, per la qual es regulen les bases per la concessió d'audes a la prevenció de riscos y seguretat minera (...)" amb la qual vàrem sol·licitar finançament per organitzar 5 cursos de 20 hores i 5 cursos de 5 hores per "tècnics titulats d'exterior", els DF d'exterior, d'acord amb la ET 2003-1-10.

 

Ara, l'1 de març del 2018 hem rebut la proposta de resolució en la que en comuniqen que ens financien una campanya de 4 cursos de 20 hores de "tècnics titulats d'exterior" (**) a realitzar dins dels 4 mesos següents a la recepció de la resolució definitiva.

 

D'acord amb l'anterior doncs;

ESTIGEU AL CAS DE LA WEB, ELS BUTLLETINS, LES XARXES SOCIALS,...

EN BREU TINDREU MÉS NOTÍCIES DE CURSOS SUBVENCIONATS PER DF

 

(**) Donat que no s'ha concedit subvenció pel reciclatge es manté la convocatòria que tenim oberta actualment pel 21 de març. SI NO HI ETS, HI HAS DE SER, ÉS OBLIGATORI DISPOSAR D'AQUEST RECICLATGE passats 4 anys del curs de 20 hores.

 


LA FORMACIÓ DE 20 HORES ÉS OBLIGADA D'ACORD AMB LA ITC 02.1.02


 

 


INSCRIU-TE!!!


 

Articles relacionats (per etiqueta)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.