• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Dimecres, 18 abril 2018 12:22

    Reunió amb els SSTT de Lleida

    Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement

    El passat 22 de març, la Delegació de Lleida del Col.legi, juntament amb el Sr. Degà i el Sr. Vice-degà, amb l’afany de realitzar contactes amb les Administracions on els companys tenim relació, van organitzar una reunió amb els Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement a Lleida.

    Per part de l’Administració vam comptar amb la presència del Director en funcions de l’organisme, Sr. Ramon Alturo, i el Cap de la Secció de Mines de Lleida, el Sr. Antoni Moreno.
    En el transcurs de la reunió, i en un caite molt distés i correcte, el nostre Col.legi es va posar a disposició d’aquesta Administració per ajudar en qualsevol dels àmbits on el nostre col.lectiu pot prendre part (redacció d’informes tècnics, assessorament, dictàmens, peritatges, etc.).
     
    L’Administració va rebre de molt bon grat l’oferiment i també es posà al servei dels col.legiats pel que fa amb la relació amb l’Administració minera que dirigeix.
    El Cap de Secció de Mines, el Sr. Moreno es va oferir per a la realització d’un curs de reciclatge de redacció dels Plans de Labors per als Directors Facultatius que tenen explotacions a Lleida. Aquest curs es programarà de cara a l’octubre o novembre d’enguany.
     
    Delegació de Lleida del COETGME.

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.