• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Dimecres, 02 Mai 2018 17:28

    Curs de pèrits judicials

    Termini de matrícula obert.

    El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada durà a terme els dies 12 i 13 de juny de 16.00 h a 19.00 h un curs de formació general per a perits judicials Barcelona (C/Ausiàs March 40, 08010 Barcelona).

    A l'enllaç s'adjunta el programa i la butlleta d’inscripció per tal que en tinguin coneixement els professionals que actuen com a perits judicials.

    També es pot trobar tota la informació aquí.

    Agrairan des de Justícia no rebre sol·licituds fora de termini com ha passat en d'altres convocatories.

    Per a qualsevol dubte o aclariment podeu posar-vos en amb Mariona Batlle i Andrea Roca al telèfon 93 207 31 14 (ext. 1212) o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

     

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.