Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 03 Mai 2018 09:24

Reunió amb SSTT Lleida

22 de març de 2018
El passat 22 de març, la Delegació de Lleida del Col.legi, juntament amb el Sr. Degà i el Sr. Vice-degà, amb l’afany de realitzar contactes amb les Administracions on els companys tenim relació, van organitzar una reunió amb els Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement a Lleida.
Per part de l’Administració vam comptar amb la presència del Director en funcions de l’organisme, Sr. Ramon Alturo, i el Cap de la Secció de Mines de Lleida, el Sr. Antoni Moreno.
En el transcurs de la reunió, i en un caire molt distés i correcte, el nostre Col.legi es va posar a disposició d’aquesta Administració per ajudar en qualsevol dels àmbits on el nostre col.lectiu pot prendre part (redacció d’informes tècnics, assessorament, dictàmens, peritatges, etc.).
L’Administració va rebre de molt bon grat l’oferiment i també es posà al servei dels col.legiats pel que fa amb la relació amb l’Administració minera que dirigeix.
El Cap de Secció de Mines, el Sr. Moreno es va oferir per a la realització d’un curs de reciclatge de redacció dels Plans de Labors per als Directors Facultatius que tenen explotacions a Lleida. Aquest curs es programarà de cara a l’octubre o novembre d’enguany.
 
Delegació de Lleida

Articles relacionats (per etiqueta)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.