Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  ACTUALITAT

  Dijous, 11 Octubre 2018 08:56

  Reunió del Col·legi amb l’Ajuntament de l’Alt Àneu.

  4/10/2018

  El passat 4 d’octubre, el Degà Joan Ignasi Navarro i el Vicedegà Eduard Cámara van assistir a una reunió convocada per l’Ajuntament d’Alt Àneu arran de l’oferiment que el nostre Col·legi va fer per assessorar-los sobre qualsevol aspecte en l’àmbit de les nostres competències relacionat amb el Permís d’Investigació “Alt Àneu” d’or i tungstè que l’empresa Neometal Spania, SL ha sol·licitat  en aquest municipi.

  La reunió va estar encapçalada per l’alcaldessa, Sra. Laura Arraut. També van assistir els alcaldes de la Guingueta d’Àneu, Sr. Josep Antoni Cervós, l’Alcalde d’Esterri d’Àneu, Sr. Ramon Villuendas, així com diversos regidors i membres de la plataforma Salvem Salau, contraria a qualsevol activitat minera en la zona.

   

  2018 10 04 reunió ajuntament

  Durant la reunió es va transmetre als representants municipals de la comarca i als membres de la Plataforma Salvem Salau  la postura del nostre Col·legi en aquest assumpte, que no és altre que defensar la mineria sempre que sigui sostenible i responsable. També va servir per puntualitzar i rebatre les afirmacions demagògiques que han aparegut darrerament en alguns mitjans de comunicació que parlen de la noticia,  alguns de gran impacte mediàtic.

  Esperem que aquestes actuacions serveixin per fer possible una nova mina subterrània de tungstè al Pirineu d’una manera compatible amb els valors ambientals i paisatgístics de la zona.

  La Junta de Govern

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Propers events

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.