Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  ACTUALITAT

  Divendres, 23 Novembre 2018 10:34

  La UPC visita les instal·lacions de SODIRA

  22 de novembre de 2018

  Visita tècnica d'estudiants i futurs companys a les instal·lacions de SODIRA a la Serra de l'Ordal.

  El passat 22 de novembre els alumnes de quart curs del Grau en Enginyeria Minera de la UPC-Manresa acompanyats pel professor de l’assignatura d’explosius, Sr. Eduard Cámara, van assistir a la càrrega d’una voladura a la pedrera de Sodira Rocas Industriales, SL. Aquesta visita ha estat possible gràcies a les facilitats donades pel nostre company i Director Facultatiu de l’explotació, Sr. Pedro Guerrero, al qual volem agrair totes les atencions prestades. Durant el treballs de càrrega de la voladura  els alumnes van poder escoltar totes les explicacions donades pel senyor Juan Pedro Prado, Enginyer Tècnic de Mines de l’empresa Manuel Virgós, SL, encarregada dels treballs de perforació i voladura de l’explotació. Els alumnes van poder veure en directe totes les operacions de la càrrega i disparo de la voladura, l´ús de sismògraf per al mesurament de vibracions i avaluar el resultat final de la voladura.

  Amb iniciatives d’aquest tipus apropem el Col·legi als futurs col·legiats.

   

  La sortida va ser coorganitzada per la UPC, SODIRA i el COETGME.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Propers events

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.