Imprimir aquesta pàgina
Dissabte, 09 Febrer 2019 11:43

El mestre de les roques.

Exposició fotogràfica a Manresa del Dr. Evert Hoek.

En motiu de la investidura del dr. Evert Hoek s'ha preparat a Manresa un exposició fotogràfica al voltant de la mecànica de roques. Aquesta exposició presenta una col·lecció de fotografies seleccionades i comentades pel Dr. Evert Hoek que mostren la seva trajectòria professional i investigadora. La seva aportació al naixement i progrés de la mecànica de roques ha esdevingut una disciplina fonamental pel desenvolupament dels projectes d’enginyeria minera i civil en els darrers 60 anys. 

La inauguració tindrà lloc el proper divendres 15 de febrer, a les 19:30h, a la Casa Lluvià (carrer Arquitecte Oms, núm. 5 de Manresa). A l'acte hi intervindran els srs. Francesc Torres, rector de la UPC i el sr. David Parcerisa, comissari de l'exposició i professor de la UPC. Posteriorment a l'acte, hi haurà la visita guiada de l'exposició a càrrec del comissari.

 

Cal confirmar l'assistència a la inauguració de l'exposició a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Lloc: Sala d’exposicions de la Casa Lluvià de Manresa 

Data d’inici: divendres, 15 de febrer de 2019 

Data final: diumenge, 10 de març de 2019 

Horari: de dimecres a dissabte de les 18.00 h a les 20.30 h

 

Articles relacionats (per etiqueta)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.