Imprimir aquesta pàgina
Dilluns, 15 Juliol 2019 12:18

Jornada tècnica minera

Totes les fotografies de l'acte

El propassat dia 12 de juliol va tenir lloc la jornada “Tramitació electrònica de: carnets miners, nomenaments i baixes de directors facultatius, contractes, establiments de benefici, usos d’explosius i certificats d’empreses executores de voladures” a l’auditori de PIMEC.

Coorganitzada pel nostre @coetgme, l'acte va comptar amb la participació dels srs. Joan Carles Tarrasón, cap de servei de seguretat minera de la Direcció d’Energia, Seguretat Industrial i Seguretat Minera, sr. Valentí Romanos, responsable Oficina Gestió Empresarial (OGE) de Girona, del Departament d’Empresa i Coneixement, Sr. Manuel García Prieto, cap de la secció de seguretat de concessions mineres de la Direcció General d’Energia, Seguretat Industrial i Seguretat Minera a més a més del sr.  Pere Palacín, director General d’Energia, Seguretat Industrial i Seguretat Minera i del nostre Degà sr. Joan Ignasi Navarro.

e1e9914530f0df755c41dbda43094183.png

 

 

 

Hem penjat al compte de flickr del @coetgme les fotografies i algun video de l'acte.

Esperem les gaudiu.

Fotografies de l'acte del 12/07/2019

 

Recordeu que a flicker tenim les fotografies dels actes que anem organitzant i on anem participant.

Visiteu-lo!!

Captura de Pantalla 2019-07-15 a les 12.32.13.png

 

Articles relacionats (per etiqueta)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.