• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Dimecres, 16 Octubre 2019 13:15

    Santa Bàrbara 2019

    Nota de premsa

     L’‘Efecte Nimby: contradiccions de la societat actual’, eix central de la Trobada de la Mineria i l’Energia 2019

    La Casa de Convalescència de Barcelona serà la seu de la ‘Trobada de la Mineria i l’Energia 2019’, que el Col·legi celebrarà el proper 4 de desembre, en el marc de la festivitat anual de Santa Bàrbara.

    En aquesta nova edició es manté l’esperit d’acollir als diferents públics que configuren el sector i oferir-los un acte eminentment professional, amb l’objectiu d’acostar parers envers a aspectes que transcorren de manera transversal però que poden afectar de diferent manera als diversos col·lectius i, per tant, obtenir perspectives i visions confrontades que cal considerar, analitzar i valorar.

    La Trobada, que se celebra sota el títol ‘Efecte Nimby: contradiccions de la societat actual’, pretén apropar criteris envers aquest al fenomen, que servirà de fil conductor per analitzar el paper dels diferents agents que han de prendre posició davant un fet que els afecta d’una manera o altra i, que no sempre serà de fàcil solució ni satisfarà a tothom. 

    El Síndic de Greuges i representants de l’Administració Pública, el teixit empresarial i els col·lectius professionals, seran protagonistes que debatran sobre l’efecte Nimby a la ‘Trobada de la Mineria i l’Energia 2019’.

    L’acte finalitzarà amb el lliurament dels guardons honorífics i un còctel-sopar.

    T’hi esperem!

     

    Per efectuar la inscripció cal entrar al formulari que trobareu en aquest enllaç:

    INSCRIPCIÓ

    Consulteu el díptic per més informació dels actes, els horaris i el preu d'inscripció.

    Més en aquesta categoria: « Ruta de picapedrers Tallers STEM »

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.