Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 16 Octubre 2019 11:15

Santa Bàrbara 2019

Nota de premsa

 L’‘Efecte Nimby: contradiccions de la societat actual’, eix central de la Trobada de la Mineria i l’Energia 2019

La Casa de Convalescència de Barcelona serà la seu de la ‘Trobada de la Mineria i l’Energia 2019’, que el Col·legi celebrarà el proper 4 de desembre, en el marc de la festivitat anual de Santa Bàrbara.

En aquesta nova edició es manté l’esperit d’acollir als diferents públics que configuren el sector i oferir-los un acte eminentment professional, amb l’objectiu d’acostar parers envers a aspectes que transcorren de manera transversal però que poden afectar de diferent manera als diversos col·lectius i, per tant, obtenir perspectives i visions confrontades que cal considerar, analitzar i valorar.

La Trobada, que se celebra sota el títol ‘Efecte Nimby: contradiccions de la societat actual’, pretén apropar criteris envers aquest al fenomen, que servirà de fil conductor per analitzar el paper dels diferents agents que han de prendre posició davant un fet que els afecta d’una manera o altra i, que no sempre serà de fàcil solució ni satisfarà a tothom. 

El Síndic de Greuges i representants de l’Administració Pública, el teixit empresarial i els col·lectius professionals, seran protagonistes que debatran sobre l’efecte Nimby a la ‘Trobada de la Mineria i l’Energia 2019’.

L’acte finalitzarà amb el lliurament dels guardons honorífics i un còctel-sopar.

T’hi esperem!

 

Per efectuar la inscripció cal entrar al formulari que trobareu en aquest enllaç:

INSCRIPCIÓ

Consulteu el díptic per més informació dels actes, els horaris i el preu d'inscripció.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.