• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Divendres, 27 Març 2020 01:00

    Setmana dels webinars ITEC

    #joemquedoacasa

    L'ITEC ens fa arribar les activitats que ha organitzat per fer des de casa la propera setmana.

    "

    Passar la quarantena a casa no ha de ser sinònim d’avorriment. Des de la Fundació ITeC hem organitzat una setmana de webinars per a fer-te els dies més amens. Pot ser un bon moment per a ampliar coneixements i créixer professionalment. 

    Hem programat un total de 10 webinars des del dilluns 30 de març al divendres 3 d'abril. Hi haurà dos per dia, un en horari de matí (a les 11.00 h) i un altre a la tarda (16.00 h).

    Sobre què parlarem? Els nostres experts tractaran temes ben diversos: elaboració de pressupostos, objectes BIM, estàndard eCOB, projectes R+D, economia circular, sostenibilitat…

    Fes clic al botó següent per a veure tota la programació, conèixer als ponents i, el més important, inscriure't.

    Vull inscriure'm

    Twitter CA 01 2

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.