Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 14 abril 2020 12:31

Formació gratuïta a FLC

2020.04.01

La Fundació Laboral de la Construcció obre la seva plataforma de cursos online per oferir formació gratuïta a tot el sector

Es tracta de 40 cursos de curta durada especialitzats en diferents temàtiques relacionades amb la construcció.

Amb el tancament de tots els seus Centres de Formació i la cancel·lació de tots els seus cursos presencials a causa de la crisi del coronavirus, la Fundació Laboral de la Construcció ha decidit obrir la seva plataforma de cursos on line per oferir formació gratuïta, en diferents matèries de màxima actualitat de el sector, a tots / es els / les treballadors / es i empreses de la construcció.

Es tracta de 40 cursos de curta durada (una mitjana de 4-5 hores), especialitzats en diferents temàtiques relacionades amb la construcció, que l'entitat paritària oferia en exclusiva, des de fa anys, només als titulars de la Targeta Professional de la construcció (TPC). Aquesta oferta formativa on line és la que la Fundació Laboral ha decidit estendre ara a tot el sector, donada la situació excepcional d'alarma declarada a Espanya, per la pandèmia de virus Covid-19.

Més de 18.000 professionals ja han realitzat aquesta formació on line gratuïta

Des de l'any 2016, la Fundació Laboral de la Construcció ha anat llançant, cada principi de mes, aquestes accions formatives (denominades en l'àmbit educatiu "MOOC", Massive Online Open Courses, o cursos massius on line oberts i de curta durada), sobre matèries relacionades amb la innovació i bones pràctiques en construcció, específiques d'Edificació i Obra civil, Ocupació i Comunicació, i Prevenció de Riscos Laborals.

Fins a la data, més de 18.300 professionals ja havien realitzat aquesta formació, gràcies a ser titulars de la TPC, requisit que no serà necessari durant aquest període d'excepció.

L'especialitat amb major nombre d'alumnes, des que es va començar aquesta iniciativa, és la de "Eficiència Energètica d'Edificis" (8 hores), que ha estat realitzada per prop de 3.200 persones. El segueixen: "Fonaments bàsics de BIM" (6 hores), amb més de 1.800; "Accessibilitat en l'edificació" i "Protecció enfront de la humitat a les cobertes", ambdues de 4 hores de durada i amb més de 1.600 alumnes, i "Instal·lacions tèrmiques i fotovoltaiques: actuacions per millorar el seu rendiment" (6 hores), amb gairebé 1.500.

Enllaç:

Accedeix als cursos en línia de forma gratuïta

Articles relacionats (per etiqueta)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.