• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Dijous, 03 Setembre 2020 15:36

    Acord amb UdG

    Master en SIG

    El Col·legi d’Enginyers Tècnics i de Grau en Mines i Energia de Catalunya i Balears ha establert un acord amb UNIGIS Girona, elprograma de formació online en Sistemes d’Informació Geogràfica (SIG), per oferir a les persones col·legiades un descompte en la matrícula.  

    Actualment, el mercat laboral demana perfils de professionals en SIG molt especialitzats. El màster de UNIGIS Girona ofereix uns itineraris professionals que es defineixen en funció dels interessos o necessitats de l'estudiant: un itinerari orientat a aquelles persones interessades en el desenvolupament, la programació i la implementació d'eines SIG i un altre pels qui necessitin conèixer les capacitats analítiques dels SIG i la seva aplicació en diferents àmbits professionals.

    Beneficia't d'un descompte del 5% de la matrícula de cada un dels cursos en justificar l’afiliació al Col·legi d’Enginyers tècnics i de grau en mines i energia de Catalunya i Balears.

    En aquests moments està oberta la matrícula pel proper curs 2020-21 amb una nova edició del màster i diplomes de postgrau en Sistemes d'Informació Geogràfica (SIG).

    De cares a el proper curs 2020-21 s'ofereix:

    El màster té una durada de 2 cursos acadèmics. Al llarg del primer curs, l'estudiant haurà de dur a terme els mòduls comuns mentre que en el segon curs haurà d'escollir l'itinerari:

    Els diplomes de postgrau són parts del programa de màster en SIG i tenen una durada d'1 any.

    El curs comença el 2 de novembre i la matrícula estarà oberta fins al 14 d'octubre. Per fer la matrícula cal omplir el formulari online disponible al web de la Fundació Universitat de Girona: https://www.fundacioudg.org/ca/p/llistat-de-cursos.html?ambit%5B%5D=&tipo%5B%5D=&paraules_clau%5B%5D=unigis

    Per qualsevol dubte o aclariment, sol·licitar més informació: https://www.unigis.es/solicitar-mas-informacion/

    Web: https://www.unigis.es

    Twitter: https://twitter.com/unigisgirona

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.