• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Dijous, 05 Novembre 2020 15:13

    Formació tècnics titulats exterior

    CANCEL·LAT.

     

    Com sabreu, les mesures decretades el mes passat per fer front al covid19 obligaren inicialment a cancel·lat tota activitat a l'Escola Universitaria Politècnica de Manresa i això inclou la nostra activitat formativa planificada.

    Malgrat que s'escollí per majoria fer-ho a Manresa i després es posposà fins als dies 9, 10 i 11 de novembre amb el mateix horari s'optà finalment per canviar d'ubicació vist que les condicions de l'Escola Politècnica no facilitaven l'activitat.

    Lamentant molt la situació ocorreguda, en especial per aquelles persones que s'havien inscrit i que no podran cursar encara la formació d'acord a la ITC 02,1,02, hem de cancel·lar l'activitat per haver patit la cancel·lació de molts assistents i no restar quorum suficient per realitzar el curs.

     

    Per aqueste persones i també per la resta de col·legiats recordar-vos que estem treballant ja en les activitats de formació en prevenció pel proper any amb la voluntat d'aconseguir subvenció que ens permeti oferir un catàleg una mica més ric i proper en formació. És per això que us emplacem a proposar-nos temes de PRL-MINERIA que creieu que poden tenir interès pel col·lectiu, els valorarem i mirarem d'incloure'ls a la propera petició de subvenció. Teniu fins el 1/12/20 per fer les aportacions a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

     

    Recordeu que disposar de la formació de 20 hores és indispensable per actuar com a tècnic titulat, siguis director facultatiu o no, en una activitat minera.

     

    Per aquesta formació CAL ESTAR COL·LEGIAT

    Podeu consultar detalls a les fitxes de cada activitat dins de la secció formació de la web.

    www.colegiominas.com/formacio

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.