Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 01 Desembre 2020 16:10

Jornada Virtual ICD

ICD, 10 i 11/12

Des de l’Institut Català de les Dones ens conviden a la jornada virtual Una aproximació a la intervenció amb els homes que exerceixen violència masclistaque tindrà lloc els propers dies 10 i 11 de desembre organitzant pel Departament d’Interior. L’objectiu de la jornada és conèixer els programes, accions i tractaments que es realitzen amb els homes que exerceixen violència masclista.

La jornada es desenvoluparà en cinc taules rodones que tractaran temes com els perfils criminològics; els tipus de programes o tractaments que poden fer els homes que tenen una sentència judicial per violència masclista; com informen els mitjans de comunicació sobre la violència masclista; les teràpies psicològiques que realitzen els homes que no han entrat en el sistema judicial; les necessitats que tenen les dones en el procés de recuperació i el paper de les administracions públiques per garantir els drets de les dones a viure una vida lliure de violències.

Podem fer les inscripcions en el web del Departament d’Interior o des d’aquí.

Articles relacionats (per etiqueta)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.