Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 09 Desembre 2020 12:45

Formació COAMB

Acord amb el COAMB

D'acord amb l'acord que el nostre col·legi manté amb el Col·legi d'Ambientòlegs per mitjà del qual podem optar a les formacions que organitzen a un preu reduit us traslladem les accions que poden ser del vostre interès. No obstant podeu consultar la seva web per veure les altres activitats programades.

Per poder beneficiar-se de l'acord cal que us poseu en contacte amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us idicarem com fer-ho.

En aquests moments ofereixen entre d'altres;

 

DIÀLEGS AMBIENTALS:

Primera Sessió: Nova Llei de Residus de Catalunya.

En aquesta sessió de 2 hores parlarem sobre l'estat en què es troba la llei actualment, quina és la previsió de publicació, quins són els seus principals objectius, quins són els punts forts que integra, com ha estat el procés de participació ciutadana i molt més!

Els Diàlegs Ambientals són un cicle de debats d'assistència gratuïta i obert tant al públic professional com a la ciutadania. T'hi esperem!


10 de desembre
ONLINE, de 18:00 a 20:00 hores.
Més informació

 

 

GREEN DRINKS:
Ha arribat el moment de decrèixer?

La crisi sanitària provocada per la COVID-19 i el confinament domiciliari han deixat palès que podem viure sense consumir en excés en l'àmbit de necessitats. Reflexionem si realment necessitem tornar als límits de consum pre-pandèmia, amb estils de vida que relacionen felicitat amb consumisme.

Els “Green Drinks” són xerrades i debats informals per promoure sinèrgies entre persones interessades en els temes ambientals. Us convidem a assistir, en format online i gratuït, i compartir les vostres reflexions i aportacions!


16 de desembre
ONLINE, a les 18:30 hores.
Més informació

 

CURSOS D'AUTOESTUDI:

A part de les jornades gratuïtes esmentades prèviament, us recordem que seguim oferint dos cursos online de format autoestudi que us poden interessar!

Els podeu veure a continuació:

Per a la realització dels cursos d'autoestudi s'utilitza la plataforma virtual del COAMB, a la qual s'hi pot accedir des de qualsevol dispositiu que es pugui connectar a internet. A més a més, els continguts es poden visualitzar en qualsevol moment durant la durada del curs, de tal manera que s'adapten completament a la teva disponibilitat horària i calendari. 

Si estàs interessat/da, pots consultar el nostre web.
Més informació

 

BEN AVIAT:
Arriba el Nou Catàleg de Formació per l'any 2021!

Tot i que aquest any no hem tingut molt contacte cara a cara, hem fet tot el possible per mantenir l'escola de formació activa amb l'objectiu de poder oferir-vos una gran varietat d'activitats. Esperem que les hagueu gaudit tot el possible!

Si voleu saber què ens espera per aquest nou any, estigueu atents i atentes a la pàgina web del Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya al llarg d'aquest mes de desembre, doncs arribarà la proposta d'activitats que estem dissenyant per aquest nou any 2021!

Consulta la nostra pàgina web!
Més informació.

Articles relacionats (per etiqueta)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.