Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  ACTUALITAT

  Dimecres, 09 Desembre 2020 11:48

  Actualització del llistat de pèrits

  Posada al dia del registre

  Com cada any, la Secretaria de Relacions amb l'Administració de Justícia del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya ens demana l'actualització de la relació de col·legiats que estan disposats a actuar com a perits judicials quan siguin cridats i que cada any es facilita des del col·legi. Així doncs, si desitgeu acollir-vos i actuar en els supòsits que estableix l'ORDRE JUS419 / 2009, heu d'omplir el formulari, l'enllaç del qual es troba al peu d'aquest post, abans del 22 de desembre de 2020.

  Cada any la llista es genera de nou, per aquest motiu tot aquell que no actualitzi les seves dades quedarà fora de la llista.

  En el cas de no fer la inscripció entendrem que no esteu interessats i sereu donats de baixa de la llista.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Propers events

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.