• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Dimecres, 18 Setembre 2019 17:11

    Sortides geològiques

    Propers recoreguts geològics

    El Museu de Geologia Valentí Masachs i el Geoparc de la Catalunya Central estan preparan diverses sortides pels propers dies. Us deixem aquí el seu comunicat.

     

    DIA 21 DE SETEMBRE. Recorregut en cotxe per SANTPEDOR i CASTELLNOU DE BAGES. Visita als ESTANYS DE LA BÒVILA, CONTACTE EOCÈ - OLIGOCÈ DE LA SERRA DE LA VILA, LIGNITS DE LA SERRA DE LA VILA, ANOMALIA DE CASTELLNOU DE BAGES

    Sortida matinal
    Lloc de trobada. entrada de la UPC de MANRESA
    Aquesta sortida forma part de un cicle que te dretr a un Certificat del Departament d´Ensenyament, tramitat per SIGMADOT i pel COLGEOCAT

     

    DIA 6 D´OCTUBRE. Recorregut a peu pels tremes de Manresa i del Pont de Vilomara. Visita al PONT DEL RAVAL, RECORREGUT EN TORN A LES CABANES DE PEDRA SECA DEL RAVAL DE MANRESA.

    Sortida matinal
    Lloc de trobada: Aparcament del Pont Gòtic del Pont Medieval del Pont de Vilomara
    Aquesta sortida forma part de un cicle que te dretr a un Certificat del Departament d´Ensenyament, tramitat per SIGMADOT i pel COLGEOCAT

     

    DIA 27 D´OCTUBRE. SORTIDA OFICIALA PEU PEL GEOPARC DE LA CATALUNYA CENTRAL. RECORREGUT PEL TERME DE MONISTROL DE MONTSERRAT.

     

    NOVEMBRE. Des del Museu de Geologia de la UPC es realitzarà un CURSET PER LA SIERRA DE GUARA. Oportunament es donará més informació.

     

    S'adjunta al peu la ultima publicació de LO GAT on es poden trobar amb més detall les activitats llistades i algunes d'altres per a l'entrada del proper 2020.

     

    Les activitats seran conduides, entre d'altres, pel catedràtic de Geologia sr. J.M. Mata-Perelló.

    No obstant l'anterior per completar la informació i fer la inscripció podeu enviar un correu electrònic a;

    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

     

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.