• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Divendres, 20 Desembre 2019 15:07

    Butlletí ciment català

    Número 8 | Desembre 2019

    La Generalitat confirma que els objectius ambientals per a les emissions s’han complert en un 100%

    Segons un Informe de la Generalitat corresponent a l’Acord Voluntari signat entre el Departament de Territori i Sostenibilitat i Ciment Catalàla indústria cimentera catalana va invertir a l’exercici 2018 3.656.883,96 € en millores ambientals, principalment focalitzades en la valorització energètica de residus, en la reducció de les emissions de partícules dels forns de ciment, en l’increment de l’eficiència energètica i en la disminució de l’impacte visual. Durant l’any 2018 la inversió ambiental va ser superior a la de l’any 2017 (2.852.454,50 €).

    Aquestes i altres notícies aquí.

    https://ciment-catala.org/

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.